Debejac je napisao/la:Trefst 21 (uh, što mi je nezgodno ovo tvoje ime, ja ću te ubuduće zvati "tref"),
Potpuno smo istog mišljenja što se muzike tiče. Volio bih da tvoj Ivan zavoli pčele. Obojica mojih sinova u pčelarstvu skoro znaju sve što i ja, nešto i bolje od mene urade (presađivanje larvi za proizvodnju mliječi i sl.), ali još samostalno neće ništa vezano za pčelarstvo, a ja ih i ne nagovaram. Uostalom, meni je najdraže raditi kad sam sam, a odmarati volim i u samoći i u društvu. Kad odmaram, pogled mi je na košnicama, a poviš njih je rajski šumarak u kojem i danas čuči moje djetinjstvo.
Tješim se što sam dvojicu propčelario, nekima pomogao, nekolicinu naučio kalemljenju, i tako...
P.S. U temi "Bay the way" (jesam li dobro napisao?), postavio sam za tebe jednu "pismu". Eh, Sanja temi dala strani naziv pa sam zaboravio kako se tačno zove i piše, ali naći ćeš ti to. Mislim da je podtema "Pčelari i pčelarke...". Ako je tako, onda Sanji još jedan minus: dame imaju prednost pa bi trebalo "Pčelarke i ..." A da sam ja tako napisao, bilo bi: zašto uvijek muškarci prvi.
Pozdrav, svako dobro!
ammar je napisao/la:Zašto onda "Sve moje greške"? Ma nema greške![]()
Lijep pozdrav svima!
ammar je napisao/la:Često sam na AAforumu, ima dosta zanimljivih tema koje iščitavam i u mnogim pronalazim sebe.Zanima me ovo ekološko pčelarenje.Nisam se još raspisao, pretpostavljam da znaš iz kojih razloga, ali ja mislim da na ovom forumu ima dosta razumijevanja i međusobnog uvažavanja.
Pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.