DB_happy je napisao/la:vupi je napisao/la:Debejac je napisao/la:Kolegice i kolege, mislim da ne bi bilo loše da u ovoj temi jedni drugima saopštavamo trenutne vremenske prilike, kako bismo mogli pratiti, upoređivati, orijentisati se.
Tragao sam da provjerim ima li već ovakva tema, i nisam našao. No, pošto sam ja sklon promašajima i greškama, ako tema postoji, ovu brišite.
U Bugojnu jutros u 7 sati +3 (učinilo mi se hladnije; valjda godine sustigle). Oblačno, bez padavina, mada je sinoć bila počela nekakva kišica i očekivao sam jutros snijeg. Inače, Bugojno je među najhladnijim gradovima u BiH.
Pozdrav, svako dobro!
Nisi pogriješio - već sam predložio Ivici -ali on ne sluša
Trenutno na mome pčelinjaku +5 C i tmurno vrijeme sa puno vlage u zraku , bez izleta pčela

.
Ali da napomenem najvažnije: - SVAKO mora imati upisanu lokaciju u avataru ,jer inače je to nekoristan podatak = 0 .

Vupi, sve OK, zato nas i ima više - može svatko otvoriti novu temu po želji, Jožica je tu samo onda kada ne ide uobičajenim tokom...

Otvorio bi i ja ,ALI SAM MISLIO OVO ;
ti već ionako svaki puta u Anno Domini opišeš trenutno vrijeme na svome pčelinjaku ,pa mi je bilo onoga momenta GLUPO
otvoriti novu temu .
Ali kada sam bolje razmislio ,ovako je ipak bolje (preglednije ),ALI
najvažnije od svega je to da mi ostali rijetko onako LIJEPO opišemo kompletne radove toga dana na pčelinjaku i još k tome
opišemo i trenutno vrijeme , mislim da me razumiješ - a i namignuo sam u predhodnom postu -gdje te kao kudim ,
ali u tome nema ni riječi o nečemu zlonamjernom .
Mislim da se po tim pitanjima POTPUNO razumijemo .
Što kaže Esad ; idemo dalje !